Eng

Es

It

Sp

Бранко Мартиновић и Александра Јанковић на новим функцијама

Бранко Мартиновић и Александра Јанковић на новим функцијама

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац донео је данас решења о постављењу помоћника председника општине за просвету и инфраструктуру и саобраћај.

У наредном периоду, Бранко Мартиновић, инжењер друмског саобраћаја из Горњег Милановца, као помоћник председника биће задужен за предлагање пројеката којима се подстиче економски развој и задовољавају потребе грађана у области саобраћаја и инфраструктуре, затим за координирање инвестиционих улагања и привлачење капитала као и за сачињавање мишљења у вези са питањима из области саобраћаја и инфраструктуре. Мартиновић ће вршити и друге послове у складу са законом, Статутом и одлукама општине Горњи Милановац, стоји у Решењу председника општине.

Александра Јанковић, професор разредне наставе , као помоћник председника за просвету пратиће стање и покретање иницијатива за решавање питања, учествоваће у планирању и имплементирању мера за унапређивање области предшколског, основног и средњег образовања и васпитања. Јанковићева ће у оквиру нове функције имати обавезу да сачињава мишљења у вези са питањима из области просвете, али и да обавља друге послове у складу са законом, Статутом и одлукама општине Горњи Милановац – наведено је у Решењу.

Иначе, одлуке су донете у складу са Ковачевићевом најавом да ће у новом мандату општинске власти већи број функција припасти управо младом и образованом кадру.

 

Previous Министарка Михајиловић посетила радове на аеродруму Меморијалног комплекса „Халијард“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I