Danas počeli radovi na montaži klizališta, a turnir u malom fudbalu počinje u subotu

Prema najavama iz JP „Sportsko-rekerativni centra“ Gornji Milanovac, danas su počeli radovi na montaži klizališta površine 360 m2, odnosno dimenzija 30h12 metara, u okviru kompleksa sportske hale „Breza“, koje će na zadovoljstvo ljubitelja ove zimske rekreacije biti otvoreno početkom naredne nedelje.
Ostaje da se u nedelju, nakon montiranja, izvrši proba sistema za pravljenje ledene ploče, kao i same ledene podloge. Tako da već početkom naredne nedelje prvi posetioci po ceni od 150 dinara za sat i po klizanja, za sve uraste i sa korišćenjem klizaljki, mogu uživati u klizanju sve do početka marta meseca.

Takođe, direktor „Sportsko-rekreativnog centra“ Mileta Bogdanović najvaljuje za subotu i svečano otvaranje turnira u malom fudbalu pod nazivom „Trofej Gornjeg Milanovca 2013“, koji pod pokroviteljstvom opštine organizuju JP „Sportsko-rekreativni centar“ i Sportski savez opštine.
Svečano otvaranje turnira je predviđeno za 20 časova, a otvoriće ga predsednik opštine Milisav Mirković. Istog dana će takmičenje početi već u 17 časova revijalnom utamicom ili duelom pionirskih ekipa.
Ove godine rekordni je broj prijavljenih ekipa. Igra se u konkurenciji seniora, gde ima 19 ekipa podeljenih u četiri grupe i sedam ekipa pionira kod kojih se takmičenje održava u jednoj grupi.

Nagradni fond je 100% u iznosu uplaćenih kotizacija za učešće na turniru, a cena celovečernje karte je 50 dinara, dok je ulaz za decu besplatan. Kraj turnira, odnosno finale biće održano 5.janura u novoj godini.

RASPORED UTAKMICA NA TURNIRU „TROFEJ GORNJEG MILANOVCA 2013“ 21.12.2013. – 05.01.2014.

Previous Danas održana sednica Opštinskog veća