Eng

Es

It

Sp

Дечја недеља у Горњем Милановцу

Дечја недеља у Горњем Милановцу

Дечја недеља почела је маскенбалом на горњомилановачком градском тргу. Циљ ове манифестације је да допринесе амбијенту који пружа једнаке шансе за развој и остварење могућности сваког детета, као и његово право да одраста безбедно и у породици.

Јесењим маскенбалом, малишани горњомилановачке предшколске установе „Сунце“ отворили су Дечју недељу која ће трајати до 12. октобра, под слоганом „Свако дете срећног лица, чува једна породица“.

Посебна пажња биће посвећена оснаживању породице, и подстицању климе за остваривање права сваког детета да одраста у породичном окружењу. Циљ дечје недеље је да укаже на стварни положај детета и младих у друштву, да скрене пажњу на дете као носиоца права да одраста у што бољим условима, у породици, локалној заједници и друштву у целини.

Деца ће сутра обићи „Таковски грм“ у Такову, где је Милош Обреновић 1815. године подигао Други српски устанак, за четвртак је планиран доручак у горњомилановачкој пекари, чији ће власник обезбедити бесплатна пецива и посластице за сву децу.

 

Погледајте комплетан текст на сајту РТС-а.

Previous Радови на уређењу корита и моста на реци Деспотовици

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I