DODELA SERTIFIKATA UČESNICIMA OBUKE „JAČANJE KAPACITETA UPRAVE ZA PRISTUPANJE SRBIJE EU“

U četvrtak, 11. oktobra 2012. godine, u Svečanoj sali Opštine Stari Grad u Beogradu upriličena je svečana dodela sertifikata polaznicima projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji“ koji je sproveden u partnerstvu Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i Beogradske otvorene škole. Svečanom uručenju sertifikata prisustvovali su i Njegova ekselencija Nils Ragnar Kamsvog, ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji, gospodin Milan Pajević, direktor Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije i g-đa Vesna Đukić, generalna direktorka Beogradske otvorene škole.
Među polaznicima iz gradova i opština kao i iz institucija regionalne i državne uprave u Republici Srbiji bila je i Dušica Nešović, radnik Opštinske uprave Opštine Gornji Milanovac, kojoj je na ovoj svečanosti uručen sertifikat za uspešno učešće na obrazovnom programu u okviru projekta „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji“.
Projekat „Jačanje kapaciteta uprave za pristupanje Srbije Evropskoj uniji“ je nastavak uspešno realizovanog projekta „Jačanje kapaciteta uprave za integraciju Srbije u Evropsku uniju“ koji je imao za cilj jačanje kapaciteta lokalne, regionalne i državne uprave Srbije za uspešno sprovođenje i primenu praktičnih politika Evropske unije u procesu evropske integracije.
Realizaciju ovih projekata podržalo je Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške kroz program bilateralne saradnje Vlada Kraljevine Norveške i Republike Srbije.

Previous Sastanak predsednika opštine sa predstavnicima Preduzeća za puteve „Beograd“