Eng

Es

It

Sp

Дом културе отворен за посетиоце

Дом културе отворен за посетиоце

„Позивам све наше суграђане, да у наредним данима посете Дом културе који је већ оцењен као најлепше здање под Рудником и упознају се са његовим новим садржајима. Објекат ће бити отворен за посетиоце сваког дана у времену од 8.00 до 20.00 часова, а у наредним данима биће организовани и бројни културно-уметнички садржаји“, рекао је председник општине Милисав Мирковић.

Дом културе у Горњем Милановцу свечано је отворен 8. априла 2016. године. Реконструкцијом и адаптацијом бившег Дома ЈНА, Горњомилановчани су добили место у коме ће моћи да прате позоришне и биоскопске представе чак и оне које захтевају најсавременије сценско-техничке услове, да посете репрезентативне изложбе у репрезентативном простору, уживају у концертима, опери, балету…

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић посебно је нагласио да је овај објекат храм културе свих грађана наше општине, изразио наду да ће у њему стасавати нове генерације талентованих младих људи и да ће право испуњење циља пројекта бити задовољни грађани и млади људи који ће у Дому имати прилике да буду у додиру са непролазним културним вредностима.

Previous Почињу радови на уређењу путева коришћених за потребе изградње Коридора 11

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I