Eng

Es

It

Sp

Електронско наручивање извода и уверења

Електронско наручивање извода и уверења

Од данас грађани, који су уписани у матичне књиге које се воде за подручје општине Горњи Милановац, могу електронским путем да наруче изводе или уверења из Матичне службе општине Горњи Милановац, који ће им стићи на кућну адресу.

На сајту општине Горњи Милановац (www.gornjimilanovac.rs), на страници Виртуелни матичар (www.gornjimilanovac.rs/e-maticar.html), може се директно попунити и проследити образац за издавање извода и уверења из матичних књига и књиге држављана, које се воде за наведено матично подручје.

Наручена документа се шаљу на кућну адресу, искључиво на подручју Републике Србије, и иста се плаћају поузећем пошти, приликом њиховог уручења, односно пријема.

Наручилац је у обавези да плати у моменту уручења пошиљке. Захтев ће бити обрађен у дану пријема, најкасније у року од 24 сата, док ће се испорука тражених докумената извршити у року од пет дана (не рачунају се субота, недеља и државни празници). Ово је још једна од новина у раду Општинске управе општине Горњи Милановац. Од 3. октобра Услужни центар ради до 17 часова, где грађани могу на једном месту попунити и предати своје захтеве.

Општинска управа ће наставити да уводи новине у свој рад, како би грађани могли на што бржи и ефикаснији начин да остваре своја права.

Previous Представници „Интеркултуре“ у посети Милановцу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I