Eng

Es

It

Sp

Формиран Организациони одбор Сабора виолиниста Србије

Формиран Организациони одбор Сабора виолиниста Србије

На данашњем састанку у Горњем Милановцу код председника општине Дејана Kовачевића формиран је Одбор за организовање Сабора виолиниста Србије, који ће се организовати овога лета у Прањанима 16, 17, и 18. августа.

Чланови организационог одбора, које је именовао председник општине, су новинар и идејни творац Гвозден Николић, естрадни уметник и идејни творац Мићо Kујунџић, директор Културног центра Драган Арсић, председник МЗ Прањани Радовин Веселиновић, извршни продуцент Александар Раковић и директор школе у Прањанима Зоран Пантовић. У петак 16. августа, уз пригодан културно-уметнички програм, адекватне изложбе и фолклоре наступиће Миланче Радосављевић, који ће допринети свечаном отварању манифестације значајне за овај крај Србије.

Другог дана ће бити такмичарски део свих оних вилолиниста које ће стручна селекциона комисија изабрати широм Србије у наредном периоду. У недељу ће се организовати концерт победника, уз атрактивне извођаче са наше широке естрадне сцене, а о свим детаљима ћете бити благовремено информисани, како истичу чланови Организационог одбора.

Previous Вечни белег Славку Крунићу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I