Glavna manifestacija projekta “Triglav osiguranje Srbija u ritmu Evrope” I

Glavna manifestacija projekta “Triglav osiguranje Srbija u ritmu Evrope”, biće održana 23. aprila na Gradskom trgu, a povodom Dana opštine i 196. godišnjice Drugog srpskog ustanka, dogovoreno je u subotu na sastanku predsednika opštine Milisava Mirkovića sa predstavnicima ovog projekta. Time bi opština Gornji Milanovac otvorila serijal manifestacija predviđenih ovim projektom, a u koji je uključeno preko 30 opština i gradova iz Srbije.

Podsećanja radi, realizacija projekta započeta je još 5.septembra obukom tristotine odabranih gornjomilanovačkih osnovaca od prvog do četvrtog razreda u sekcijama horova, modernog plesa, folklora i voditeljskog dela. Obuku sa ovom talentovanom decom, dva puta nedeljno, obavljaju stručni timovi “Frozen food master” iz Beograda.
Troškove obuke dece, honorare i plate profesora i predavača, kao i rasvete, ozvučenja, bine, honorare pevača snosi Manifestacija, osim troškova puta i organizacije prostora za rad stručnih timova, koji obezbeđuje opština Gornji Milanovac.

Obzirom da ceo projekat ulazi u završnu fazu, na održanom sastanku je definitivno odlučeno da prva manifestacija bude održana u opštini Gornji Milanovac, kako bi deca na svoj najradosniji način obeležila Dan opštine.

Po održanom sastanku, Predsednik opštine obišao je sa gostima iz Beograda jednu od proba, koja se odvijala u sali Doma kulture. Inpresioniran dečjim radom, predsednik Mirković je pohvalio njihov uspeh i obećao učećše gornjomilanovake opštine i sledeće godine u istom projektu.

Previous Završeni pregovori oko DU “Sunce” I

Leave Your Comment