Gornjomilanovačka turistička organizacija na sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac protekle nedelje, od 3. do 6. oktobra, samostalno je nastupila na 46. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu i tom prilikom uspešno predstavila turističku ponudu opštine Gornji Milanovac, prepoznatljivu kao ponuda Rudničko- takovskog kraja. Štand opštinske turističke organizacije izazvao je veliko interesovanje štampanih i elektronskih medija, što je dovelo i do uspostavljanja kontakata sa predstavnicima agencija, udruženja i TV produkcija.
Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac je posetiocima na sajmu predstavila pored postojećeg štampanog materijala i novi katalog pod nazivom „Odmor u Rudničko–takovskom kraju“, kao i Kalendar manifestacija za 2014.godinu. Zaposleni gornjomilanovačke turističke organizacije aktivno su učestvovali u edukativnom programu Sajma, posebno onom koji se odnosi na marketinške aktivnosti.

Previous – PREDSEDNIK OPŠTINE GORNJI MILANOVAC MILISAV MIRKOVIĆ O REZULTATIMA DEVETOMESEČNOG RADA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC, JAVNIH PREDUZEĆA, USTANOVA I MESNIH ZAJEDNICA