Eng

Es

It

Sp

Gornjomilanovačka turistička organizacija na sajmu turizma u Novom Sadu

Gornjomilanovačka turistička organizacija na sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac protekle nedelje, od 3. do 6. oktobra, samostalno je nastupila na 46. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu i tom prilikom uspešno predstavila turističku ponudu opštine Gornji Milanovac, prepoznatljivu kao ponuda Rudničko- takovskog kraja. Štand opštinske turističke organizacije izazvao je veliko interesovanje štampanih i elektronskih medija, što je dovelo i do uspostavljanja kontakata sa predstavnicima agencija, udruženja i TV produkcija.
Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac je posetiocima na sajmu predstavila pored postojećeg štampanog materijala i novi katalog pod nazivom „Odmor u Rudničko–takovskom kraju“, kao i Kalendar manifestacija za 2014.godinu. Zaposleni gornjomilanovačke turističke organizacije aktivno su učestvovali u edukativnom programu Sajma, posebno onom koji se odnosi na marketinške aktivnosti.

Претходни – PREDSEDNIK OPŠTINE GORNJI MILANOVAC MILISAV MIRKOVIĆ O REZULTATIMA DEVETOMESEČNOG RADA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC, JAVNIH PREDUZEĆA, USTANOVA I MESNIH ZAJEDNICA

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I