Eng

Es

It

Sp

Грађевинска сезона у пуном јеку

Грађевинска сезона у пуном јеку

Путне везе и њихов кључни значај за развој сваког аспекта наше општине су један од главних ставки приликом креирања буџета локалне самоуправе. Циљ нам је да асфалт буде доведен до сваког домаћинства, без обзира у ком делу општине се налази.

Јуче је завршен некатегорисан пут у МЗ Угриновци, дужине 535 метара са обостраним банкинама од по 0,25 метара. Укупна вредност радова је 3.281.085,60 динара, а извођач је предузеће „АР градња” из Београда.

Мештанима је овај пут од изузетног значаја, јер пет деценија нису имали решено питање путне инфраструцтуре.

 Захваљујем се Општини Горњи Милановац која нам је помогла да урадимо овај пут. Педесет година нисмо имали асфалт и коначно смо дочекали да се уради – рекао је Саша Радојичић из Угриноваца.

Такође су извођени и радови на рехабилитацији локалног пута у МЗ Семедраж, који обухватају асфалтирање деонице дужине 880 метара са обостраним банкинама од по 0,25 метара.

– Драго ми је што у овој нашој лепој земљи може да се уради нешто, а да није политички мотивисано. Уз помоћ локалне самоуправе урадили смо овај пут и неизмерно смо им захвални. Захваљујем се и извођачима на квалитетно урађеном послу – рекао је Небојша Маврак из Семедражи.

Вредност ових радова износи 4.145.232,00 динара са ПДВ-ом, а извођач је грађевинско предузеће „СВИН ДОО” из Горњег Милановца.

Previous Представници Фондације „Дајана Пауновић“ у посети Горњем Милановцу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I