Eng

Es

It

Sp

Грађевинска сезона узима маха, после Трудеља, асфалтиран пут у Полому

Грађевинска сезона узима маха, после Трудеља, асфалтиран пут у Полому

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас радове на асфалтирању локалног пута у засеоку Драшкићи у Полому. Деоница пута од једног километра асфалтира се по први пут, а у плану за следећу годину је преосталих хиљаду метара.

– Ширина асфалтног дела је 2 метра и 60 центиметара, уз 30 центиметара са обе стране предвиђених за банкине. Овако урађен пут требало би да задовољи потребе моторног саобраћаја али најзначајније је да се пут који се води као локални први пут асфалтира. Вредност овогодишњих радова је 5 милиона и 100 хиљада динара – рекао је Ковачевић и додао да је грађевинска сезона у пуном јеку као и да ће се наредних дана радити у готово свим крајевима општине.

Пут који се тренутно асфалтира од великог је заначаја за мештане овог краја, јер Полом повезује са општином Љиг .

– Желим да се захвалим председнику општине што нам је ово омогућио и да нагласим да је ово прво асфалтирање пута у Полому после 12 година. Комплетне радове финансира локална самоуправа са којом као председник месне заједнице имам изузетну сарадњу. До сада су нам санирана клизишта, реновирана школа, а пут преко Рајца који је био готово неупотребљив сада је проходан и за шлепере – истакао је Петар Петровић, председник МЗ Полом.

Петровић је додао да иако је председник Месне заједнице која добија задовољавајућу подршку локалне самоуправе, није члан Српске напредне странке и да чланство у странци према његовом искуству, није услов за добру и квалитетну сарадњу.

Previous Ковачевић: Новац ће бити исплаћен свима који су конкурисали за субвенције

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I