Izabrano novo rukovodstvo ovogodišnjeg Đačkog parlamenta Gornjeg Milanovca

U velikoj sali opštine Gornji Milanovac, juče je izabrano novo rukovodstvo ovogodišnjeg Đačkog parlamenta Gornjeg Milanovca, izabrano od strane dvadeset i jednog poslanika učeničkih parlamenata osnivača iz tri gornjomilanovačke srednje škole.
Lazar Dražović, učenik Tehničke škole, izabran je većinom glasova za predsednika gornjomilanovačkog Đačkog parlamenta, učenica Gimnazije Anđela Laudanović izabrana je za zamenika predsednika, a funkciju sekretara obavljaće Marijana Milovanović delegirana ispred Ekonomsko-trgovačke škole.
Prema najavama novoizabranog predsednika naredna sednica ovog Parlamenta biće održana za nedelju dana gde će na osnovu dnevnog reda poslanici zajednički učestvovati u odlučivanju, organizaciji i realizaciji predloga za buduće aktivnosti u cilju kreiranja sadržajnijeg ambijenta za omladinu.

Prema rečima predstavnika opštinske Kancelarije za mlade puno podršku i pomoć u realizaciji realnih predloga pružiće opština Gornji Milanovac uz saglasnost predsednika opštine Milisava Mirkovića.

Obzirom da su poslanici jednoglasno i na veoma primeren način brzo delegirali i izabrali svoje predstavnike , time pokazavši jedinstvo i zrelost, ostaje nam da se vide rezultati i deletvornost njihovog ovogodišnjeg rada.

 

Previous Poslove savetnika za zaštitu prava pacijenata u Gornjem Milanovcu obavljaće načelnica Odeljenja za društvene delatnosti