Eng

Es

It

Sp

Izdato rešenje vlasniku fabrike vode u Tometinom Polju

Izdato rešenje vlasniku fabrike vode u Tometinom Polju

Radojku Milinkoviću vlasniku fabrike vode u Tometinom Polju kod Divčibara na području katastarske opštine Bogdanica Opštinska uprave opštine Gornji Milanovac izdala je upotrebnu dozvolu za upotrebu i korišćenje fabrike za flaširanje vode i za korišćenje bunara i vodovodne mreže.
Podsećamo, da su pojedini mediji pisali u više navrata o nezadovoljstvu vlasnika ove fabrike, kako je sam izjavio, na „tromu opštinsku administraciju“ opština Požega i Gornji Milanovac na čije „papire“ čeka više godina, kao i na neodazivanje na više zatraženih prijema kod opštinskog rukovodstva.
Naime, gospodinu Milinkoviću je u nadležnom odeljenju Opštinske uprave predočena zakonska procedura na koji način može dobiti upotrebnu dozvolu, ali je najpre bilo obavezujuće pribavljanje Rešenja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o izdatoj vodnoj dozvoli, koje je vlasnik fabrike dobio tek 20. februara ove godine. Tako da je Opštinska uprava izdala pozitivno rešenje za ovog privrednika 28.februara, odmah po svim stečenim uslovima, što nema govora o neodgovaranju administracije opštine Gornji Milanovac, kako je medijski publikovao gospodin Milinković.
Takođe, u detaljno popisanoj evidenciji poziva, prijema i drugih administrativnih poslova kabineta predsednika i zamenika predsednika opštine nema evidentiranog poziva gospodina Milinkovića kojim je navodno tražio prijem zbog lokalnih adminstrativnih problema vezanih za poslovanje ove firme. Uglavnom su zvali pojedini predstavnici medija za komentar na neosnovanu izjavu vlasnika ove fabrike vode.
Opština Gornji Milanovac strogo posluje po zakonskim regulativama i tu nema odstupanja, izričit je predsednik opštine Milisav Mirković, i ovim putem poziva sve privrednike gornjomilanovačke opštine koji smatraju da nemaju dobru saradnju sa lokalnom samoupravom u bilo kom administrativnom segmentu ili smatraju da Opština svojim ingerencijama može da doprinese njihovom poslovanju, da se obrate lokalnoj samoupravi kako bi se našla pozitivna rešenja, koja su u obostranom interesu.

Upotrebna dozvola za vodovodne mreže i bunar

Upotrebna dozvola za fabriku

Previous Uspešna promocija Turističke organizacije na Beogradskom sajmu turizma

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I