Eng

Es

It

Sp

Uspešna promocija Turističke organizacije na Beogradskom sajmu turizma

Uspešna promocija Turističke organizacije na Beogradskom sajmu turizma

Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac uspešno je promovisala turističku ponudu Rudničko-takovskog kraja na ovogodišnjem 36. Međunarodnom sajmu turizma, nedavno održan u Beogradu. Štand se nalazio u okviru zajedničkog izlagačkog prostora sa Turističkom organizacijom Čačka, Atomske banje Gornja Trepča, i Ugostiteljsko turističkog preduzeća „Morava“ iz Čačka.
Svojom bogatom ponudom i raznovrsnim sadržajima, štand je privikuao pažnju mnogobrojnih posetilaca. Primetno je interesovanje za odmor u selu, a naročito za domaćinstva koja pripremaju hranu i koja pored smeštaja u ponudi imaju dodatne sadržaje. Eko selo Koštunići, vila Etna Ugrinovci i hotel „Neda“ Rudnik privlače pažnju svih ciljnih grupa zbog svoje raznovrsne ponude.
Pažnju posetilaca privukla je ponuda koja se odnosi na Kulturni turizam u okviru koga je predstavljeno znamenito mesto „Takovski grm“, manastiri Vraćevšnica, Savinac i Vujan, kao i manifestacije: Međunarodno bijenale umetnosti minijature, Srpski festival svetske muzike, Dani kneginje Ljubice i drugo. Svojom lepotom i karatkeristikama predstavljeni su Rudnik sa raznovrsnom ponudom, Lunjevica, Ravna Gora, Rajac i druge destinacije. Drugog dana sajma održane su prezentacije turističkih ponuda pomenutih izlagača, koje su privukle pažnju brojnih medijskih kuća.
Svoj doprinos u promociji turističke ponude Rudničko-takovskog kraja dao je i predsednik opštine Milisav Mirković zvaničnom posetom gornjomilanovačkog štanda, pozdravivši i uputivši sajamskim posetiocima, turističkim radnicima i gostima gornjomilanovačkog štanda zvaničan poziv i predlog da posete opštinu Gornji Milanovac i lično se uvere u bogatu ponudu našeg kraja.
Vrlo atraktivna i mnogima primamljiva na gornjomilanovačkom štandu bila je umešno servirana svojevrsna hrana i piće našeg kraja, a koju su pripremali naša Turistička organizacija, Turističko rekreativni centar „Momčilo Čeković“ domaćice Žiža Ivanović, Zorica Pantović i Gordana Milošević, a za lepo raspoloženje potrudio se gornjomilanovački bend „Papanikolau“.
Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac sajamski se predstavila sa profesionalno osmišnjenim štampanim materijalima u vidu prospekata, flajera, razglednica, banera, digitalnim prezentacijama, kao i izjavama za štampane i elektronske medije.
Nadamo se da će naša uspešna prezentacija zainteresovati turiste da posete Rudničko-takovski kraj, upoznaju naše znamenitosti, odmaraju se u našim selima i uživaju u gostoprimstvu naših domaćina, utisci su direktorke Turističke organizacije Mire Mirković nakon održanog sajma.

Претходни Ambasador Kanade posetio kompaniju Metalac

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I