Настављени радови на изградњи канализационе мреже

Настављени радови на изградњи канализационе мреже

Наставља се са изградњом фекалне канализације на подручју милановачке општине. Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, обишао је радове у МЗ Враћевшница у оквиру којих се гради 1720 метара канализационе мреже. Тренутно је у току прва фаза радова, након које следи изградња пречистача отпадних вода, а према речима прдседника Ковачевића, цео пројекат би требало да буде готов до краја године.

Вредност прве фазе ових радова је нешто преко 27 милиона динара, што су огромна средства која улаже држава у овај систем.  Ја желим да се захвалим председнику Александру Вучићу и министарки Ирени Вујовић што су препознали значај ових пројеката и доделили нам средства да се они реализују. Само прва фаза, која обухвата изградњу девет канализација, кошта око 500 милиона динара. После нам следи и изградња пречистача, како овде у Враћевшници, тако и на Руднику и у Прањанима и када све то завршимо можемо рећи да смо комплетирали цео посао и да су сви мештани добили нове системе за канализацију – изјавио је председник Ковачевић.

Извођач радова на изградњи канализационе мреже у општини Горњи Милановац је група понуђача W.D. CONCORD WEST D.O.O.   из Београда и МПП ЈЕДИНСТВО АД из Севојна.

 КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Нова топлана не загађује ваздух