Председник обишао радове на изградњи затвореног базена

Председник обишао радове на изградњи затвореног базена

Радови на изградњи затвореног базена у Горњем Милановцу су у току и теку планираном динамиком. Вредни радници од новембра месеца  свакодневно су на градилишту и упркос зимским временским условима, нису прекидали посао. Тренутно се ради на стабилизацији самог објекта, а радове је обишао председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић.

Ово је највећа инвестиција из буџета општине Горњи Милановац коју тренутно радимо, а њена вредност је негде око 600 милиона динара са ПДВ-ом. Оно што морам да истакнем јесте да су извођачи јако добри, да сам посебно поносан на то што смо направили сарадњу са компанијом „Јадран”, јер све што је до сада планирано је и урађено. Све што је уговорено ће бити испоштовано у задатим роковима, а рок за отварање овог базена је 3. јануар 2024. године – рекао је председник Ковачевић.

Председник је изразио задовољство до сада урађеним послом, као и самом чињеницом да ће Горњи Милановац ускоро имати један овакав објекат, који ће бити на располагању свим његовим становницима, а пре свега, деци која ће ту научити да пливају.

Базен ће, иначе, поред дела за пливање имати и један део за релаксацију, као и ресторан, што ће чинити један леп комплекс за уживање свих Милановчана и туриста који посете наш град.

 КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Горњи Милановац – град са богатом туристичком понудом