Eng

Es

It

Sp

Извођачи урадили и више од довореног

Извођачи урадили и више од довореног

Прва бензинска станица на аутопуту „Милош Велики“ у селу Соколићи, у близини наплатне рампе у Прељини отворена је прошле седмице. Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас путни правац у Брђанима који су извођачи користили током изградње пумпе и уз поштовање уговора вратили га у првобитно стање.

– Извођачи радова на новотовореној пумпи у власништву компаније Газпром, потписали су уговор са општином Горњи Милановац да ће све путне правце које користе, на подручју општине, вратити у првобитно стање. Насута је деоница у дужини од 1200 метара, док ће 700 метара бити асфалтирано. У оквиру радова асфалт ће бити постављен и на платоу испред Цркве у Брђанима. Извођач радова је овом приликом урадио више од договореног и од онога што је дефинисано уговором – истакао је Ковачевић.

– Мештанима Брђана завршетак радова на овој деоници доста значи – каже Драгомир Савић, председник МЗ Брђани и додаје – Људима је враћено поверење јер су имали горко искуство приликом радова на изградњи ауто-пута са предузећима Азвирт и Планумом. Захваљујући садашњем извођачу радова и подршци општине добили смо више него што смо тражили и веома смо задовољни – нагласио је Савић.

Иначе, на новоотвореној пумпи запослен је одређени број мештана из Брђана, па је самим тим и корист од изградње овог објекта за горњомилнаовчку општину вишеструка.

Previous Одржан први састанак поводом формирања Добровољног ватрогасног друштва

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I