Javni poziv za prijavljivanje kandidata za opštinske instruktore za POPIS POLJOPRIVREDE

Republički zavod za statistiku u periodu od 1. oktobra do 15. decembra 2012. godine sprovešće Popis poljoprivrede na teritoriji Republike Srbije.
Pozivaju se građani koji žele da učestvuju u svojstvu opštinskog instruktora u Popisu poljoprivrede da se u periodu od 1. do 30. juna 2012. godine prijave Republičkom zavodu za statistiku putem popunjavanja elektronske prijave na veb-adresi: www.stat.gov.rs.
Prednost pri izboru imaće kandidati sa stečenim obrazovanjem u poljoprivrednoj struci. Od izabranih kandidata očekuje se poznavanje rada na računaru.
Na intervju će biti pozvani kandidati koji uđu u uži izbor prema navedenim kriterijumima. O mestu i vremenu održavanja intervjua kandidati će biti blagovremeno obavešteni.
Petodnevna obuka i testiranje kandidata koji su ušli u uži izbor biće obavljeni u periodu od 10. do 14. septembra 2012. godine na punktovima koje odredi opštinska popisna komisija, nakon čega će se izvršiti finalni izbor opštinskih instruktora.
Detaljne informacije o načinu izbora kandidata i njihovim obavezama u Popisu poljoprivrede mogu se videti na veb-sajtu Republičkog zavoda za statistiku: www.stat.gov.rs.

Pogledajte kompletan tekst javnog poziva…

Previous Poziv za sprovođenje akcije ” VELIKO SPREMANJE SRBIJE””

Leave Your Comment