Eng

Es

It

Sp

Канцеларија за младе са младима о младима

Канцеларија за младе са младима о младима

Нела Јовановић и Милица Тешовић активисти Канцеларије за младе Одељења друштвених делатности Општинске управе општине Горњи Милановац према одређеном плану активности посетили су у протекла три дана Гимназију „Таковски устанак“, Економско-трговачку школу „Књаз Милош“ и Техничу школу Јован Жујовић и на непосредан начин представили своје активности и планове за будуће акције заинтересованим средњошколцима.

Током излагања ученици су и путем графичке презентације имали прилику да сазнају више о могућностима ове канцеларије која функционише и заступа интересе младих из Горњег Милановца. Такође, млади из све ти средње школе су имали прилику да постављају питања, дају предлоге и идеје као и да разговарају са активистима Канцеларије за младе.

Тако да се разговарало о занимљивим темама, а везано за област спорта, друштвених дешавања, концерата, подизање свести младих о здрављу, безбедности младих као и учествовању младих у одржавању животне средине.

Предложене активности биће представљене руководству општине Горњи Милановац на разматрање, а у складу са могућностима и у зависности од ангажовања младих биће и спроведене.

И током ове презентације, програм активности Канцеларије је наишао на подршку и жељу за сарадњом што је и био циљ ове посете.

 

Previous Одржано горњомилановачко Општинско веће

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I