Eng

Es

It

Sp

Картице „Цена минус за три плус“ за 2021. годину

Картице „Цена минус за три плус“ за 2021. годину

Општина Горњи Милановац организовала је слање картица „Цена минус за ТРИ ПЛУС“ за 2021. годину, на 567 адреса пребивалишта породица корисника.

Ове картице омогућавају попусте при куповини роба и услуга у нашој општине, као и широм Србије код оних продаваца/пружаоца услуга који су део програма подршке породицама са троје и више деце „ПОКРЕТ ЗА ДЕЦУ ТРИ ПЛУС“.

Уз картицу иде и брошура „ПОКРЕТ ЗА ДЕЦУ ТРИ ПЛУС“ која садржи списак актуелних попуста за кориснике у локалним самоуправама које су део овог система.

Моле се они корисници који своје картице не добију на кућне адресе, обично из разлога јер су у међувремену променили адресу а о томе нису обавестили Општину Горњи Милановац, да их потраже на шалтерима Општинског услужног центра, Таковска 2, Горњи Милановац, у периоду 08-17 часова.

Лица која желе да постану нови корисници картица „Цене минус за ТРИ ПЛУС“ могу поднети захтев на истом месту и у истом периоду, на формулару доступном у Општинском услужном центру и на сајту општине Горњи Милановац. Услов за одобравање картице је да се ради о породици која има пребивалиште на територији општине Горњи Милановац (за избегла и расељена лица довољно је пријављено боравиште и статус избеглице/расељеног лица) и да имају троје или више деце од којих је бар једно дете малолетно.

Previous Министар за бригу о селу посетио Горњи Милановац

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I