Eng

Es

It

Sp

Клуб привреде добитник златне плакете

Клуб привреде добитник златне плакете

Горњомилановачки Клуб привреде добитник златне плакете општинског признања на основу предлога Председника општине

На предлог председника општине Горњи Милановац Милисава Мирковића Клуб привредника Горњи Милановац овогодишњи је добитник златне плакете општинског признања у јубиларној години – двестогодишњици од подизања Другог српског устанка.

– Својим деловањем, радом и утицајима допринели су унапређењу пословања и руковођења разменом искустава, праксом и едукацијом. Ангажовањем теже да буду друштвено одговорни, учествујући у раду, доприносећи и помагајући друштвеној организацији и јавном сектору, али и међусобној подршци. Истакнути су донатори многобројних културних, друштвених и спортских организација. Својим донацијама и јединством помогли су и превазилажење кризних ситуација приликом штета при елементарним непогодама. Горњомилановачка привреда проглашена је од стране Привредне коморе за највећег извозника Моравичког округа, и високо је позиционирана на привредној мапи читаве Србије. Доприносе неговању добрих пословних обичаја и пословног морала. Координирају међусобне активности ради договора о питањима од заједничког пословног интереса – стоји у образложењу председника општине Милисава Мирковића.

Клуб привредника Горњи Милановац је удружење које има за циљ унапређење и развој различитих привредних грана – индустрије, трговине, услуга, банкарства, саобраћаја, делатности осигуравајућих и других друштава, које имају седиште на територији Опшине Горњи Милановац, а тиме и даљи развој Општине Горњи Милановац. Њихово јединство чини јако језгро горњомилановачке привреде која успешно послује на територији Општине Горњи Милановац.

У складу са својом профитабилношћу која је од значаја за читаву српску привреду, а на основу усаглашених ставова о питањима креирања и регулације макроекономског амбијента, доприносе и доношењу квалитетних одлука на свим нивоима власти.

Поводом Дана општине Горњи Милановац и обележавања јубилеја Таковског устанка, награда Клубу привредника и осталим овогодишњим славодобитницима биће уручена на свечаној седници Скупштине општине Горњи Милановац 22. априла.

Previous Акција чишћења горњомилановачке територије

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I