Компанија „DAK COMERC DOO” донирала возило општини Горњи Милановац

Компанија „DAK COMERC DOO” која годинама успешно послује на подручју општине Горњи Милановац у знак захвалности  општини са којом има одличну сарадњу од самог оснивања до данас, донирала је ново возило, марке „Citroen  C3”. О намени возила говорио је Дејан Ковачевић, председник општине.

-Компанија „DAK COMERC” послује у Горњем Милановцу од 2014-те године.  До сада смо имали изузетно добру сарадњу коју смо крунисали једном лепом донацијом. Желим да се захвалим господину Филиповићу, власнику „DAK COMERCа” у име грађана Горњег Милановца и у име свих корисника социјалних услуга, јер ће возило које су донирали користити запослени Центра за социјални рад. Ово доказује да је „DAK COMERC„ ушао у ред свих наших компанија које су социјално одговорне на територији општине Горњи Милановац и надам се да ћемо наставити овако лепу сарадњу у будућности. – изјавио је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Драган Филиповић, власник  компаније „ DAK COMERC “  нагласио је да овим гестом жели да се одужи општини Горњи Милановац на изузетној пословној сарадњи.

Мени је изузетна част и задовољство што сам могао да учиним нешто за општину Горњи Милановац. Ми смо овде дошли пре девет година и тада никога нисмо познавали. Наишли смо на изузетно разумевање и општине и председника, као и помоћ при решавању свих проблема са којима смо се сусретали као нова компанија. Овом донацијом желим да се захвалим општинском руководству на свему што су учинили за нас – Изјавио је Драган Филиповић, власник „ DAK COMERC -а.“

Драган Вучићевић, директор Центра за социјални рад, изразио је захвалност општини и компанији „ DAK COMERC “ и рекао да добијањем на коришћење овог аута, Центар  за социјални рад ће на бољи и бржи начин да изађе у сусрет својим корисницима.

КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

 

Previous Одржана 52. Седница Општинског већа – усвојене све тачке дневног реда