Eng

Es

It

Sp

Машине за асфалтирање данас у Синошевићима

Машине за асфалтирање данас у Синошевићима

Иако је крај године, временски услови дозвољавају да се асфалтирају сви предвиђени путни правци. Данас су се грађевинске машине ваљевске фирме „ДИД нискоградња“ преселиле у Синошевиће где је асфалтиран локални пут Синошевићи – Врнчани.

Јоксић Бранко, становник ове месне заједнице, рекао је да на овом путном правцу гравитира око двадесетак кућа: „Овај пут је био асфалтиран, па је био рубит, а сада стављамо врућ асфалт. Горе је чекао пут четрдесет година да се састави да би могло да се изађе на бољковачки пут.“ Он је додао да ће сада, након асфалтирања, овај путни правац много лакше и једноставније да се чисти и одржава у зимском периоду. „Одрасли ће моћи лакше да иду на посао, а деца у школу“, закључио је Јоксић.

Такође мештанин Синошевића, Томислав Марковић, каже да асфалтирање овог путног правца значи много, јер овај пут повезује Таково, пролази кроз Синошевиће и излази на бољковачки пут: „Ови радови су од великог значаја због деце која иду у школу, због аутобуса који овуда пролазе. Значи свима нама.“

У Синошевићима је асфалтирано 1600 метара локалног пута, а средства за ове радове у потпуности је издвојила општина Горњи Милановац у укупном износу од 7.694.461,20 динара.

Previous Руски Стародуб нови побратим Горњег Милановца

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I