Eng

Es

It

Sp

Милановачка деца на Златибору

Милановачка деца на Златибору

Двестапетнаест горњомилановачких малишана Предшколске установе Сунце зимоваће ове године у четири смене на Златибору. Прва смена рекреативне наставе у природи је већ безбедно стигла и удобно смештена у колективном смештају преко туристичке агенције која је била најповољнија на јавном тендеру.

– Деца су одлично, нема патње за родитељима пошто је то углавном најчешће питање које најближи постављају васпитачима. Што је најважније, сви су здрави, јер о њима не брину само васпитачи већ и милановачки педијатри и медицинске сестре. Свакодневно уживају на снегу, а којег за сада има у изобиљу, изјавио је в.д. директора установе Владе Драгојловић који је тренутно у обиласку малишана. Према његовим речима у вечерњим сатима слободно време деца употпуњују забавом коју им приређују ангажовани аниматори.

На информацију о бројности деце за овогодишње зимовање, председник општине Милисав Мирковић је рекао да охрабрује податак великог броја заинтересоване деце за овај вид наставе, потврђујући тиме потребу што хитније реконструкције и адаптације милановачког летовалишта у Буљарици на црногорском приморју. С тим у вези тренутно је актуелан поступак израде пројектне документације реконструкције и адаптације овог објекта.

Previous Покретање поступка прибављања „Тешића куће“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I