Eng

Es

It

Sp

Милановчани излагали на сајму у Франкфурту

Милановчани излагали на сајму у Франкфурту

Пејпрворлд, водећи светски сајам папира, канцеларијског материјала и школског прибора за приватну и пословну употребу, одржава се сваке године крајем јануара у Франкфурту. На овом тржишту међународног папира, канцеларијског материјала и школског прибора, промотивно место за излагање својих производа српског бренда заузело је наше горњомилановачко предузеће за производњу, промет и услуге“Мишковић“.

Иначе, ово милановачко предузеће је 2005. године награђено за квалитет на међунаросном сајму за производњу школског прибора – лењира, троуглова и угломера од висококвалитетне пластике, атестираног квалитета.

Према речима власника овог предузећа Милоша Мишковића сајаму Франкфурту посети 51.000 стручних посетилаца из целог света са могућношћу да се приступи новим тржиштима и обезбеди позиција у конкурентном окружењу. Поред европског тржишта, највеће интересовање за извоз наших производа је и у Израел и Бразил, поручује Мишковић из Франкфурта.

На међународном нивоу, Пејпрворлд опсег је јединствен по ширини и дубини. Подељен у једанаест производних група и идеално је место за трговину, поседујући високо ефикасан изложбени простор за производе из области канцеларијског материјала и школског прибора.

Сајам Пејпрворлд у Франкфурту трајао је пет дана, закључно са јучерашњим даном, колико је и трајало представљање ове реномиране горњомилановацке фирме из ове области.

Previous Благовремено покренута акција уређења града

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2023 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб одржава и ажурира: АVI SOLUTIONS