Eng

Es

It

Sp

Младе Милановчанке ускоро певају и плешу у ритму Европе

Младе Милановчанке ускоро певају и плешу у ритму Европе

Данас је у Свечаној сали зграде Окружног начелства одржано медијско представљање младих Милановчанки – Александре Росић, Емилије Виријевић и Олге Милошевић које ће представљати Горњи Милановац на такмичењу „Србија у ритму Европе“.

Догађају су присуствовали Давид Макевић, извршни директор манифестације, Лазар Веселиновић, шеф протокола и организације “Србија у ритму Европе” и помоћница председника општине Горњи Милановац за просвету Александра Јанковић.

– Општина Горњи Милановац је једна од одабраних које је манифестација “Србија у ритму Европе” позвала и локална самоуправа је већ низ година присутна у самој реализацији овог програма. Слободно могу да кажем да све надлежне службе успешно реализују свој део посла. Ове године имамо нешто проширенији тим у Горњем Милановцу, што је мени посебно драго, с обзиром на то да cам и сам пореклом из овог града. Нагласио бих и то да су кандидати ове године још талентованији него претходних година и да дају све од себе да свој град представе у најбољем светлу – рекао је Давид Макевић, извршни директор манифестације “Србија у ритму Европе”.

Александра Јанковић, помоћница председника општине Горњи Милановац за просвету, похвалила је такмичарке и пожелела им срећу на предстојећем такмичењу.

– Имамо доста талената у Горњем Милановцу. Како су девојке изгледале на почетку и како изгледају сада показује само како, када се таленат усмерава и прати, могу да се постигну велики успеси – истакла је Александра Јанковић, помоћница председника општине Горњи Милановац за просвету.

Три младе даме на медијско представљање појавиле су се у готовим костимима, намештеном фризуром и шминком исто како ће и на Првој ТВ 5. септембра представљати наш град снимљеним спотом.

Александра Росић, представница Горњег Милановца на овој манифестацији захвалила се на подршци уз наду да ће постићи висок пласман.

Слањем СМС поруке ПЕСМА _ 7 на број 1557 гласајмо и подржимо наше суграђанке. Гласање је отворено од 1. августа, закључно са завршетком телевизијског програма на ТВ Прва 5. септембра 2021. године.

Previous Настављени радови на асфалтирању некатегорисаних путева

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I