Eng

Es

It

Sp

Млади за младе

Млади за младе

Канцеларија за младе Општинске управе општине Горњи Милановац отворена је у оквиру одељења за друштвене делатности 2011. године. Овом канцеларијом координира дипломирани правник Марко Џелетовић.

Задужена је за креирање и спровођење омладинске политике на нивоу општине Горњи Милановац кроз Локални акциони план за младе који израђује Канцеларија.

Канцеларија има за циљ да укључи младе у друштвене токове, да их информише на свим нивоима и у свим областима, да унапреди безбедност младих и тако им омогући лични развој, да заједно са младима ради на решавању проблема ове популације, подизање свести о здрављу и здравственом понашању кроз разне акције, радионице и дебате. Такође, Канцеларија пружа подршку младима у оквиру образовног – васпитног приступа даровитим и талентованим младима, и оквиру културних дешавања и запошљавању младих.

У циљу упознавања младих са својим активностима, Канцеларија ће током ове седмице организовати дружење са средњошколцима Гимназије, Економско-трговачке и Техничке школе где ће ученици имати прилику да сазнају више о раду Канцеларије и у којој ће моћи волонтерски да учествују у њеном раду.

Презентација ће се обавити у следећим терминима:
* у среду 29.10.2014.год. у 12:45 у просторијама Гимназије „Таковски устанак“;
* у четвртак 30.10.2014.год. у 12:30 у просторијама Економско-трговачке школе „Књаз Милош“;
* у петак 31.10.2014.год. у 12:00 у просторијама Техничке школе „Јован Жујовић“.

Previous Општинске стипендије за студенте

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I