Eng

Es

It

Sp

Награда скромној олимпијки

Награда скромној олимпијки

Данас су нашу младу и успешну суграђанку – Данијелу Минић, која је на овогодишњој Специјалној олимпијади у Лос Анђелесу била део бронзаног одбојкашког тима Србије, заједнички посетили председник општине Горњи Милановац са својим најближим сарадницима, директор ЈП СРЦ „Бреза“ и секретар Црвеног крста Горњи Милановац.

Повод за посету било је обећање Данијели да ће је за њен успех председник Општине Горњи Милановац наградити рачунаром, што је овом приликом и испуњено. У разговору са Данијелом и њеним оцем, постигнут је договор да се у наредном периоду помогне Минићима да изврше неопходне поправке на кући, које ће им помоћи да им свакодневица буде лакша и лепша.

Данијела Минић живи са оцем и братом у Заграђу у и више него скромном домаћинству. До прве аутобуске станице, која јој је веза са Школом за основно и средње образовање „1. новембар“ у Чачку у којој је одлична учиница завршног разреда, пешачи чак пет километара, али ни то не истиче као велики проблем. Ова скромна девојка учинила је прави подвиг дајући све од себе да оствари своје снове, што није могло да не наиђе на поштовање и подршку.

   

Претходни Награда за животно дело милановачком новинару Живку Перишићу

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I