Eng

Es

It

Sp

Награђени најбољи ученици

Награђени најбољи ученици

У част најуспешнијих ученика општине Горњи Милановац у школској 2018/2019. години, председник општине Дејан Ковачевић уприличио је свечани пријем у великој сали Културног центра, на ком су најбољима додељене пригодне награде.

Председник општине Дејан Ковачевић обратио се награђенима и истакао да су они нешто најбоље што општина Горњи Милановац има:

„Ова сала данас је пунa поноса, поносни су наставници, родитељи, а поносни смо и ми, ваше комшије, суграђани, цео Милановац. Знање је највећа моћ. Општина Горњи Милановац и њено руководство покушавају да сваким даном наше образовање подигну на виши ниво. Сви сте сведоци и реконструкција школа, и бољих учила за наставни програм, сви сте сведоци да плаћамо из локалног буџета и доста такмичења и ја сам поносан када ви дођете са такмичења са освојеним наградама. Треба да наставите школовање и усавршавање, али увек треба Милановац да вам буде у мислима и да тежите да се у њега вратите. На нама је данас да вам омогућимо што боље услове за рад, запослење, да када завршите школу имате где да се вратите. Ви сте ти који у будућности треба да предводе друштво, да неко од вас стоји на мом месту и да заједно са неким будућим генерацијама гради бољи Горњи Милановац.“

Осамнаест ученика награђено је похвалом и Сабраним делима Јована Дучића за освојање неког од прва три места на републичким такмичењима.

Вуковци основних школа, њих двадесет и четворо, као награду за свој успех добили су похвалу и Енциклопедију за младе, док је вуковцима средњих школа, којих је у школској 2018/2019. години седамнаест, председник уручио похвалу и Сабрана дела Боре Станковића.

Ивани Гутић, Николи Јовићевићу, Тијани Радовановић, Ани Јоксимовић, Ленки Вујанић, Сари Ивановић, Анђели Дамљановић, Јовани Вуксановић, Александри Весковић, Бојану Ковачевићу, најбољима међу најбољима, ђацима генерације основних и средњих школа, као награду за залагање, труд и постигнуте успехе, председник је уручио похвалу, плакету и Историју Срба, аутора Владимира Ћоровића.

У сарадњи општине Горњи Милановац и Спортско-рекреативног центра Бреза, сви награђени ученици добили су пропусницу за сезонску карту на градском базену.

Претходни Укинута ванредна ситуација на делу територије општине Горњи Милановац

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I