Eng

Es

It

Sp

Награђени најбољи ученици

Награђени најбољи ученици

У част најуспешнијих ученика општине Горњи Милановац у школској 2018/2019. години, председник општине Дејан Ковачевић уприличио је свечани пријем у великој сали Културног центра, на ком су најбољима додељене пригодне награде.

Председник општине Дејан Ковачевић обратио се награђенима и истакао да су они нешто најбоље што општина Горњи Милановац има:

„Ова сала данас је пунa поноса, поносни су наставници, родитељи, а поносни смо и ми, ваше комшије, суграђани, цео Милановац. Знање је највећа моћ. Општина Горњи Милановац и њено руководство покушавају да сваким даном наше образовање подигну на виши ниво. Сви сте сведоци и реконструкција школа, и бољих учила за наставни програм, сви сте сведоци да плаћамо из локалног буџета и доста такмичења и ја сам поносан када ви дођете са такмичења са освојеним наградама. Треба да наставите школовање и усавршавање, али увек треба Милановац да вам буде у мислима и да тежите да се у њега вратите. На нама је данас да вам омогућимо што боље услове за рад, запослење, да када завршите школу имате где да се вратите. Ви сте ти који у будућности треба да предводе друштво, да неко од вас стоји на мом месту и да заједно са неким будућим генерацијама гради бољи Горњи Милановац.“

Осамнаест ученика награђено је похвалом и Сабраним делима Јована Дучића за освојање неког од прва три места на републичким такмичењима.

Вуковци основних школа, њих двадесет и четворо, као награду за свој успех добили су похвалу и Енциклопедију за младе, док је вуковцима средњих школа, којих је у школској 2018/2019. години седамнаест, председник уручио похвалу и Сабрана дела Боре Станковића.

Ивани Гутић, Николи Јовићевићу, Тијани Радовановић, Ани Јоксимовић, Ленки Вујанић, Сари Ивановић, Анђели Дамљановић, Јовани Вуксановић, Александри Весковић, Бојану Ковачевићу, најбољима међу најбољима, ђацима генерације основних и средњих школа, као награду за залагање, труд и постигнуте успехе, председник је уручио похвалу, плакету и Историју Срба, аутора Владимира Ћоровића.

У сарадњи општине Горњи Милановац и Спортско-рекреативног центра Бреза, сви награђени ученици добили су пропусницу за сезонску карту на градском базену.

Previous Укинута ванредна ситуација на делу територије општине Горњи Милановац

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I