Eng

Es

It

Sp

Настављено асфалтирање на градском подручја

Настављено асфалтирање на градском подручја

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац обишао је данас радове на асфалтирању улице Лоле Рибара чија вреднсот износи 538.884 динара и том приликом рекао да је ово рекордна година, када су у питању инфраструктурна улагања.

Сваки тренутак лепог времена користимо за наставак радова на инфраструктури. Данас се ради Улица Лоле Рибара, где ћемо поред самог њеног крака урадити и шест паркинг места за наставнике ОШ “Момчило Настасијевић”. Свака улица која се уради и обнови на територији општине Горњи Милановац од великог је значаја, не само за лакши пролаз возила, него и за удобност наших грађана. Ове године имамо у плану велике инфраструктурне радове, неколико путних праваца смо већ завршили и настављамо даље. Рекордни буџет је опредељен за улагања у инфраструктуру, на градском и сеоском подручју. У наредном периоду комплетираћемо и улицу Драгише Николића, завршетком тротоара леве стране, иначе ову саобраћајницу смо завршили крајем прошле јесени. Очекујемо да за око петнаестак дана добијемо извођача радова на затвореном базену који је највећи инфраструктурни пројекат ове године и који ће коштати преко 600 милиона динара. Ми ћемо то платити из три буџетске године, радови ће бити завршени до следећег лета, када ћемо пустити и отворен и затворен базен –рекао је председник општине.

У оквиру наставка извођења радова на инфраструктури на градском подручју, Општина Горњи Милановац, завршила је данас асфалтирање и улице Цара Душана, тачније њеног десног крака у дужини од 50м. Ширина асфалта је 2,5м, банкине 2×0,25, а дебљина асфалта је 5цм. Укупна вредност радова је 371,925 динара, а извођач је грађевинско предузеће Свин ДОО из Горњег Милановца.

Previous Започета реконструкција струјне мреже у Синошевићима

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I