Eng

Es

It

Sp

Започета реконструкција струјне мреже у Синошевићима

Започета реконструкција струјне мреже у Синошевићима

У току су радови на 11 праваца када је у питању замена старих дрвених стубова бетонским бандерама на подручју територије општине Горњи Млановац . Посао обављају екипе Електродистрибуције, а за реализацију овог пројекта од почетка године уложено је више од 50 милиона динара. План је да се до 2025. године замене сви дрвени стубови и да се свуда, где је то могуће, поставе сноп каблови који дају већу извесност у снабдевању. Данас је екипа Електродистрибуције била на терену у Синошевићима, а радове је обишао и председник општине, Дејан Ковачевић.

Људи су овде у Синошевићима већ дуже време указивали на то да чим дуне ветар дође до прекида струје, па смо дошли да им решимо тај проблем. Попричао сам са мештанима, да видим шта им још треба, прошле године смо асфалтирали један део пута, остао је још један да се заврши и мислим да ће бити задовољни – рекао је председник Ковачевић.

Радовима је присуствовао и Стојан Васовић, директор чачанске Електродистрибуције, који је истакао да је задовољан њиховом динамиком.

– У договору са локалном самоуправом и мештанима који су изразили жељу да учествују и да нам помогну у решавању имовинских односа, данас коначно реконструишемо мрежу која напаја ова домаћинства. Почели смо пре два дана, донели смо стубове и очекујем да ћемо их у наредних седам, осам дана подићи – рекао је Васовић.

Након ових, следе електромонтажни радови после којих ће корисници у овом засеоку добити поуздано и квалитетно снабдевање електричном енергијом.

Previous Председник Општине Дејан Ковачевић уручио директору ЈКП Горњи Милановац кључеве новог возила

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I