Eng

Es

It

Sp

Нов асфалт на два путна правца у Месној заједници Драгољ

Нов асфалт на два путна правца у Месној заједници Драгољ

Захваљујући повољним временским приликама, грађевинска сезона у општини Горњи Милановац не јењава. У Месној заједници Драгољ започело је асфалтирање два некатегорисана путна правца. Најпре, радови су обухватили деоницу од засеока Широковац ка засеоку Дудинац, дужине 1.180 метара. Вредност радова је преко 5 милиона динара, а у финансијској реализацији радова учествовали су локална самоуправа и мештани, у односу 3:1. Асфалтирање овог путног правца од великог је значаја за мештане Драгоља, јер се на овај начин, осим са милановачком општином, село повезује са Аранђеловцем и Белановицом.

Осим ове, асфалтирана је и деоница некатегорисаног пута ка домаћинству Ћосића, дужине 155 метара, за шта су општина и грађани определили 713 хиљада динара у односу 3:1.

Општина Горњи Милановац велика средства улаже у развој инфраструктуре. Само овде године, издвојено је преко 400 милиона динара за асфалтирање локалних и некатегорисаних путева, а тај тренд ће се наставити и у будућности, с тенденцијом перманентног повећања улагања.

Previous Одржана манифестација „Дај педалу раку“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I