Eng

Es

It

Sp

Нове инвестиције у здравство

Нове инвестиције у здравство

Председник општине Дејан Ковачевић обишао је, у пратњи вршиоца дужности директора Дома здравља Александра Чивовића, радове на доградњи просторија у којима ће бити смештена служба Хитне помоћи.

„Ово је инвестиција од великог значаја за нашу општину, значајна је пре свега за пацијенте јер добијају нов и опремљен простор, који ће бити приступачнији и за прилаз аутомобилима, а и са већим капацитетом за хитно збрињавање пацијената. Уверили смо се да су радови у завршној фази и ускоро очекујемо њихов завршетак. Инвестиција је вредности близу 16.5 милиона динара и средства је обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима. Такође, уместо досадашњих 28 биће 65 телефонских линија за комуникацију са пацијентима, што ће допринети и да реакција службе буде бржа“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.

Након обиласка Дома здравља, председник општине обишао је и реновирану амбуланту у Бољковцима. Амбуланта је такође реновирана средствима Канцеларије за управљање јавним улагањима и то у износу од нешто више од 4 милиона динара.

Председник је у разговору са мештанима Бољковаца још једном увидео колико велики значај има амбуланта за мештане, који су се захвалили што њихово место није заборављено.

Previous Општина улаже 50 милиона динара у пољопривреду

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I