Eng

Es

It

Sp

НОВИ АСФАЛТ У ЈАБЛАНИЦИ

НОВИ АСФАЛТ У ЈАБЛАНИЦИ

Како временски услови дозвољавају, грађевинска сезона у Горњем Милановцу не јењава. Још један од укупно двадесет једног путног правца некатегорисаних путева данас је асфалтиран.

У питању је пут у засеоку села Јабланица. Подизање квалитета инфраструктуре па слободно речено и живота на сеоском подручју, био је повод да председник општине Дејан Ковачевић посети ово село надомак Горњег Милановца.

„Овде данас завршавамо 615 метара некатегорисаног пута. Учешће општине Горњи Милановац и мештана износи укупно нешто преко 2.300.000 динара. Ово је наставак кампање градње путева на сеоском подручју. Ми ћемо докле год буде лепо време радити то ове године. За следећу годину имамо амбициозан план како ћемо и рекорд који смо постигли ове године да надоградимо, да буде још већи. Да поновим, ове године биће урађен 21. путни правац на селима – некатегорисаних путева, 9 праваца локалних путева и 3 улице у граду од којих је једна већ у завршној фази. Ове остале две очекујемо да ће бити завршене до половине овог месеца “, изјавио је Ковачевић приликом обиласка радова.

По речима председника МЗ Јабланица Радослава Стековића решавањем проблема путева решава се озбиљан проблем у селу: „Интерес села је струја, вода и путеви. Ми што се тиче воде немамо проблема али имамо проблема са путем. Сада се ради 615 метара у реону Благојевићи. То је захваљујући Општинској управи и председнику општине Дејану Ковачевићу. Морам да напоменем да се морамо захвалити и ЈП за изградњу који су нам изашли у сусрет са машинама.“

Од данас, грађани могу активније учествовати у предлозима и сугестијама везаних за побољшање услова за живот у Горњем Милановцу, па тако и по питању инфраструктурних објеката. Наиме, учествовањем у анкети која је свима доступна на општинској веб страници, односно попуњавањем упитника, грађани ће допринети да се средства буџета Општине Горњи Милановац употребе на најбољи могући начин.

 

Previous Све службе у приправности и спремно дочекују зиму и снежне падавине

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I