Нови метри асфалта и радови на реконструкцији нисконапонске мреже у Гојној Гори

Данас је асфалтиран некатегорисани пут у месној заједници Гојна Гора – потес Досовина, чија је вредност радова  нешто више од  3.500.000 динара. Радове је обишао Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

– Као што сам и обећао до краја грађевинске сезоне остала су три путна правца, a данас завршавамо Гојну Гору. Након тога прелазимо у Дружетиће, а завршавамо грађевинску сезону у Лозњу. Такође, важно је нагласити да се ради реконструкција нисконапонске мреже, заселак Јанчићи.  Када завршимо тај део, цела Гојна Гора биће на сноп каблу и имаће уредно снабдевање струјом, тако да су то велики помаци. Овом приликом желим да се захвалим господину Стојану Васовићу, директору огранка „Електродистрибуције Србије“ из Чачка и Жељку Живчевићу, који је директор нашег погона у Горњем Милановцу. У наредним данима најавићемо која су следећа села у којима ће бити реконструисана нисконапонска мрежа.  Желим да се захвалим мештанима који су учестовали у изградњи овог пута, јер некатегорисане  путеве радимо 3:1, тако да су велики новци уложени.– изјавио је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Да је асфалтирање овог дела пута од великог значаја за овај крај  истакао је Милош Марић, мештанин Гојне Горе:

– Захваљујем се председнику Ковачевићу на издвојеним средствима за овај пут. Мештани Гојне Горе издвојили су 9000€, а 3:1 је општина дала за овај пут. Прилаз до свештеникове куће такође је био отежан, сада је све боље. Значај асфалитрања овог пута је велики, јер овај пут користи девет домаћинстава и ловачка подружница.  

Извођач радова је „Свин“ д.о.о. Горњи Милановац.

Previous Ковачевић обишао радове на обнови конака Манастира Враћевшница