Eng

Es

It

Sp

Нови сјај Градске тржнице

Нови сјај Градске тржнице

Нова карика добре сарадње привредника и локалне власти помогла је да зграда Градске тржнице добије нову фасаду. Друштвена одговорност фирме „ИГ инвест“ видљива је у донацији вредној око 800.000 динара. Након 20 година, како је ова зграда подигнута на Зеленој пијаци,овим гестом сија новим сјајем.

„Поред тога што је обновљена фасада на градској тржници и што се ради нови тржни центар, општина Горњи Милановац ће уложити огромна средства у наставак Улице Вука Караџића ,тако да ће овај део града добити потпуно нови изглед“, рекао је приликом обиласка ове локације председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и додао:

„Прекопута тржнице, Јавно предузеће гради нови простор за веће капицитете паркинг места који су потребни за овај део града.Ту је „Макси“ дисконт, нова зграда „Металца“, тако да ће овај део града у скоријем периоду потпуно променити изглед.“

Први човек општине је изразио захвалност донатору, иначе фирми која и гради нови тржни центар поред Градске тржнице и која је и до сада заједно са другим привредницима излазила у сусрет када су потребе од општег интереса у питању.

Previous Отворена реновирана Месна канцеларија у Угриновцима

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I