Eng

Es

It

Sp

Новогодишњи коктел за привреднике

Новогодишњи коктел за привреднике

Успех није успех, ако се не дели са другима.

Синоћ је у Дому културе одржан свечани коктел који је, после једногодишње паузе, уприличен поводом успешно завршене 2021.године. Председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић, угостио је најуспешније милановачке привреднике, директоре јавних предузећа и установа и представнике општинског руководства како би сумирали резултате успешне године која је на измаку, али и најавили нове пројекте за наредну.

Мирослав Радовановић, директор компаније „ФОКА“, је истакао да је милановачка привреда била на висини задатка када је пословање у доба пандемије у питању и подсетио на значај приступне саобраћајнице, чија је изградња недавно започета.

Присутнима се обратио и Радош Бајић, глумац и редитељ, и најавио наставак снимања свог пројекта „Хероји Халијарда” на територији милановачке општине.

У мају наредне године долазимо у ваш град. Захваљујући разумевању господина Ковачевића, као и људи у вашој локалној самоуправи, општина Горњи Милановац ће бити почасни и часни домаћин пројекта „Хероји Халијарда”- изјавио је Радош Бајић.

Годину која се полако ближи крају привредници су оценили као успешну, упркос пандемији.

Previous Уручивање уговора за доделу подстицајних средстава за развој сеоског туризма

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I