Eng

Es

It

Sp

Новогодишњи коктел за привреднике

Новогодишњи коктел за привреднике

Успех није успех, ако се не дели са другима.

Синоћ је у Дому културе одржан свечани коктел који је, после једногодишње паузе, уприличен поводом успешно завршене 2021.године. Председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић, угостио је најуспешније милановачке привреднике, директоре јавних предузећа и установа и представнике општинског руководства како би сумирали резултате успешне године која је на измаку, али и најавили нове пројекте за наредну.

Мирослав Радовановић, директор компаније „ФОКА“, је истакао да је милановачка привреда била на висини задатка када је пословање у доба пандемије у питању и подсетио на значај приступне саобраћајнице, чија је изградња недавно започета.

Присутнима се обратио и Радош Бајић, глумац и редитељ, и најавио наставак снимања свог пројекта „Хероји Халијарда” на територији милановачке општине.

У мају наредне године долазимо у ваш град. Захваљујући разумевању господина Ковачевића, као и људи у вашој локалној самоуправи, општина Горњи Милановац ће бити почасни и часни домаћин пројекта „Хероји Халијарда”- изјавио је Радош Бајић.

Годину која се полако ближи крају привредници су оценили као успешну, упркос пандемији.

Previous Уручивање уговора за доделу подстицајних средстава за развој сеоског туризма

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I