Eng

Es

It

Sp

Уручивање уговора за доделу подстицајних средстава за развој сеоског туризма

Уручивање уговора за доделу подстицајних средстава за развој сеоског туризма

Пет милиона динара за развој сеоског туризма. Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, данас је уручио уговоре за доделу подстицајних средстава за развој сеоског туризма на подручју милановачке општине. Општина Горњи Милановац је ове године из буџета у ову сврху издвојила укупно 5 000 000 динара и на тај начин изашла у сусрет свим пријављеним власницима газдинстава који се баве сеоским туризмом.

Председник Ковачевић је истакао да је задовољан што из године у годину људи исказују све веће интересовање за бављење овом делатношћу и нагласио да Горњи Милановац и те како има шта да понуди када је сеоски туризам у питању.

Увидели смо да је развој туризма базиран на три локације: Прањани, Таково и Рудник и то је оно што ће Општина развијати у пуном капацитету. Сеоски туризам је нешто на чему ми дугорочно можемо да планирамо развој туризма. Такође, он је нешто што ће допринети упознавању са лепотама овога краја, али и остваривању додатних бенефита кроз упошљавање људи који су остали на селу, а који се не баве пољопривредом – изјавио је председник Ковачевић.

Ковачевић је најавио да ће Општина и у будућности улагати у овај вид подстицаја како би људи почели да се баве сеоским туризмом.

Previous Уручивање уговора о суфинансирању мера енергетске ефикасности

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I