Обилазак радова на изградњи затвореног базена

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац данас је са својим сарадницима обишао радове на изградњи затвореног базена у граду.

– Ми смо у неком претходном периоду имали затворен базен, али он је био у оквиру компаније „Типопластика“. Општина никада до сада није радила пројекат затвореног базена, а ово ће званично бити први општински базен. Поред затвореног базена, радимо комплетну реконструкцију отворених базена. Ово ће бити јединствен комплекс који укључује мали базен за децу, олимпијски отворени базен и потпуно другачији распоред у односу на оно на шта су наши суграђани навикли. Оно што смо данас могли да видимо је да радници ужурбано раде, изводе се завршни радови и сва техника и опрема је стигла.  Надам се да ћемо у догледном временском периоду отворити цео базенски комплекс, то зависи од временских услова, али и од тога када одређени мајстори долазе на ред да изводе завршне радове – изјавио је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Када је реч о ценама, председник је истакао да ће цене свима бити приступачне. Сваког радног дана, у времену од 8 до 16 часова термини ће бити резервисани за ученике основних школа, у циљу њиховог правилног развоја.

Поред тога, имаћемо комерцијални део, који ће бити сваког радног дана од 16 до 22 часа. Наши суграђани ће моћи да купе дневну, месечну, полугодишњу или годишњу карту, а уз то ће имати и попусте у зависности од тога за коју карту се определе. Посебне карте ће се радити за спа центар, који укључује сауну и хирдомасажну каду – додао је председник.

Поред спа центра и других пропратних садржаја који сачињавају комплекс базена, током целе године радиће и ресторан који ће бити на услузи, не само корисницима базена, већ и свим нашим суграђанима.  Председник је истакао да је поносан на изградњу и овог капиталног објекта који  остаје Милановчанима и свим генерацијама које долазе.

КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Previous Седам деценија успешног пословања