Eng

Es

It

Sp

Одржан јубиларни 10. Међународни карате семинар

Одржан јубиларни 10. Међународни карате семинар

У спортској хали „Бреза“, 8, 9. и 10. априла 2016. године у организацији Карате клуба „Таково“ одржан је 10. по реду Међународни карате семинар за ученике и инструкторе, којим је руководио Сенсеи Велибор Вебо Димитријевић.

На овом семинару окупило се око 100 спортиста из целе Србије. Поред домаћих учесника, семинару су присуствовали и спортисти из бивших југословенских република, али и специјални гости из Шведске и Енглеске.

Председник Српске шотокан карате академије, Велибор Димитријевић, изразио је велико задовољство услед пријема и подршке која је добијена за организацију јубиларног семинара, као и то што је оваква карате манифестација део званичног програма априлских манифестација посвећених прослави Дана општине.

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић честитао је Карате клубу „Таково“, Јавном предузећу „Спортско-рекреативни центар“ и Спортском савезу општине Горњи Милановац на успешној организацији овог догађаја са међународним карактером. „Општина Горњи Милановац, према својим могућностима, издваја значајна средства за спорт како кроз изградњу спортских објеката – водећи рачуна о градској и сеоској средини, тако и кроз финансијску подршку спортским клубовима“, изјавио је председник општине.

Previous Будућност у сигурним рукама

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I