Eng

Es

It

Sp

Одржан нови састанак у вези теочинског водовода

Одржан нови састанак у вези теочинског водовода

Као што је и договорено на првом радном састанку, данас је у кабинету председника општине Горњи Милановац Дејана Ковачевића одржан састанак са представницима Режијског одбора за теочински водовод. Састанку су присуствовали председник општине Дејан Ковачевић, заменица председника општине Јадранка Достанић, директор Јавног комуналног предузећа „Горњи Милановац“ Рајко Нешковић и представници Режијског одбора.

Општина Горњи Милановац и ЈКП „Горњи Милановац“ обезбедиће пумпу која ће у наредних неколико дана бити уграђена и комунално предузеће ће након тога обезбеђивати Теочину 3000 м3 воде на месечном нивоу. Представници Режијског одбора преузели су обавезу да се договоре са представницима Електропривреде Србије око постављања бројила и начина плаћања електричне енергије по домаћинству за кориснике водовода.

Председник општине инсистирао је да се сам базен за воду додатно обезбеди и да се простор око њега уреди.

Наставиће се са периодичним састанцима Јовице Биорца, испред Режијског одбора, и Томислава Нешовића и Милана Брковића, испред ЈКП „Горњи Милановац“, како би пројекат за водоснадбевање Теочина био завршен.

Previous Посета „IG“ хотелу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I