Eng

Es

It

Sp

Посета „IG“ хотелу

Посета „IG“ хотелу

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, у пратњи заменице председника општине Јадранке Достанић и начелника Општинске управе Александра Јевтовића, посетио је новоизграђени „IG“ хотел у Горњем Милановцу.

„Велико ми је задовољство што сам данас у овом изузетном објекту, чијом изградњом Горњи Милановац добија нове смештајне капацитете, а гости нашег града, пре свега пословни људи, простор где могу да се сместе. Задовољан сам чињеницом да су у протекла два месеца хотел, а самим тим и нашу општину, посетили туристи из 32 државе са свих континената. Нама је у интересу да што више људи одседа у Горњем Милановцу јер тако имају прилику да боље упознају нашу општину и бројне могућности које она пружа“, изјавио је председник општине Дејан Ковачевић.

Хотел „IG“ започео је са радом 18. маја ове године и решењем Министарства надлежног за послове туризма категорисан је као Гарни Хотел 4*.

„Сви запослени у нашем хотелу су из нашег града. Уз обуке које смо спровели, особље је стекло знања достојна хотела са четири звездице. Објекат је грађен у периоду април 2015. – мај 2016. године и има статус енергетски високо ефикасног објекта. Гости су, већином, послом у Горњем Милановцу и раније нису спавали у нашем граду, већ у Чачку, или у околним местима, у којима су имали смештај ове категорије“, рекао је Владимир Танасковић, генерални директор „IG invest“.

Општина Горњи Милановац поставила је развој туризма на високу позицију на листи приоритета и подржава овакве и сличне пројекте у овој области.

Previous Државни секретар посетио кошаркашки камп „Каста“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I