Održan opštinski kros

Svečana dodela diploma i medalja za nagrađene učesnike u opštinskom krosu pod nazivom „Za srećnije detinjstvo“ održana je danas u svečanoj sali okružnog načelstva. Nagrađenim osnovcima i srednjoškolcima medalje i diplome uručio je zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović, uputivši im srdačne čestitke na postignutom uspehu, ujedno zahvalivši se i roditeljima nagrađenih učenika koji podržavaju svoju decu na učešću u sportskim nadmetanjima.
Takođe, zbog postignutih rezultata, zamenik predsednika je učenicima preneo i poruku predsednika opštine Milisava Mirkovića u kojoj predsednik Mirković čestita učenicima na učešću u opštinskom krosu i zasluženim nagradama, obavestivši ih da će opština Gornji Milanovac omogućiti da plasirana gornjomilanovačka deca na opštinskom takmičenju učestvuju i na republičkom takmičenju u krosu, tako što će iz tekuće budžetske rezerve biti odobrena finansijska sredstva za odlazak nagrađenih na viši nivo takmičenja.
Učenici su se takmičili u trčanju na gradskom stadionu u 12 kategorija i to osam kategorija učenika osnovnih škola i četiri kategorije učenika srednjih škola.
U organizaciji ovog takmičenja učestvovali su Sportski savez opštine Gornji Milanovac i Crveni krst, uz tehničku podršku i pomoć Atletskog kluba „Takovo“.

Previous Dobar dan komšija