Eng

Es

It

Sp

Одржан сајам запошљавања у Горњем Милановцу

Одржан сајам запошљавања у Горњем Милановцу

У организацији националне службе за запошљавање филијале из Чачка, испоставе из Горњег Милановца данас је организован Сајам запошљавања у Горњем Милановацу.

Сајам је отворио председник општине Милисав Мирковић, који је поручио незапосленима да у овим тешким временима не губе наду приликом тражења запослења и апеловао је на све привредне субјекте да допринесу смањењу незапослености у Горњем Милановцу.

„И поред тога што је стопа незапослености у Горњем Милановцу најнижа у Моравичком округу, на тим подацима нећемо стати, радићемо на питању запошљавања више и боље“ рекао је председник Мирковић.

Обраћајући се великом броју заинтерсованих кандидата за посао, директор филијале националне службе за запошљавање из Чачка Саша Обрадовић незапосленима је пожелео успех при тражењу одговарајућег посла a послодавцима у одабиру најбољих радника.

На сајму се представило 20 послодаваца са подручја општине Горњи Милановац који ће упослити 90 лица, а тражени су радници машинске, грађевинске, електро струке, извршиоци послова у области осигурања, економије, права као и многи други.

   

Општина Горњи Милановац за реализацију мера активне политике запошљавања издваја средства из године у годину. У 2015. години 10 милиона динара опредељено је у ове намене а у плану је увећање ових средстава за наредну годину.

Previous Посета фабрици намештаја у Прањанима

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2023 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб одржава и ажурира: АVI SOLUTIONS