Eng

Es

It

Sp

Посета фабрици намештаја у Прањанима

Посета фабрици намештаја у Прањанима

Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић са сарадницима у петак је посетио фабрику намештаја „Classic Style Furniture“ из Прањана.

Генерални директор предузећа, господин Бронислав Биалоблоцки упознао је председника Мирковића са плановима развоја ове компаније и захвалио се председнику и Општини Горњи Милановац на подршци коју су до сада пружили. Господин Биалоблоцки објаснио је да фабрика намештаја, иначе извозно оријентисана, планира да прошири производне капацитете као и извоз. То би наравно подразумевало и отварање нових радних места.

Како је председник општине истакао, ова фирма наравно као и све друге горњомилановачке од изузетног је значаја за општину Горњи Милановац имајући у виду да се у наредном периоду планира повећање броја запослених са сеоског подручја, али да га је посебно обрадовало то што ово предузеће планира да у наредној години прошири своју производњу.

Тренутно фабрика намештаја „Classic Style Furniture“ има 40 запослених, а у скорије време, како је највљено из ове фабрике, број ће се повећати за још 50 радника. Такође, у наредном периоду, када производња фабрике буде под пуним капацитетом, очекује се да број укупно запослених буде 150. Поједини делови производње раде у две смене.

Председник Мирковић је рекао да фабрика намештаја „Classic Style Furniture“ може да рачуна на апсолутну подршку општине Горњи Милановац, подршку Општинске управе, као и помоћ у реализацији планираних активности.

   

Previous Одржана Међународна изложба паса свих раса у нашем граду

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I