Eng

Es

It

Sp

Održan sastanak sa direktorima škola

Održan sastanak sa direktorima škola

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković, održao je danas sastanak sa direktorima osnovnih i srednjih škola na teritoriji gornjomilanovačke opštine, na temu kadrovskih potreba i viškova u školama za predstojeću školsku images2/2011/12.godinu. Izlaganjem svakog direktora pojedinačno, sagledano je opšte stanje u školskoj kadrovskoj politici i utvrđeno je da će preraspodelom kadrova sa nepunom normom biti dopunjen nedostajući deo norme po školama, kojima je to potrebno. Mada, kako je rečeno, sve će biti definisano do septemebra meseca i početka nove školske godine.
Tokom sastanka direktori su obavešteni i o prihvatanju i uključivanju opštine Gornji Milanovac u proces pilotiranja kroz DILS projekat, koji podrazumeva novi model finansiranja škola po glavi deteta i učenika u obrazovnom sistemu Republike Srbije.
Poslednjom tačkom dnevnog reda ovog sastanka, direktori su informisani i o novim izmenama i dopunama Zakona o osnovama obrazovanja i vaspitanja, a bilo je reči i o pripremama škola za početak nove školske godine, kao i o mnogim drugim aktuelnim pitanjima.

Претходни PRVI ILINDANSKI DANI 2011. – OD 31.JULA DO 2.AVGUSTA – KAMENICA

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I