Eng

Es

It

Sp

Одржана пета седница Привредног савета

Одржана пета седница Привредног савета

На данас одржаној петој по реду седници Привредног савета општине Горњи Милановац пред члановима Савета нашло се седам тачака дневног реда. Након усвајања Записника са четврте седнице, разговарало се, између осталог, о изградњи приступне саобраћајнице за ауто-пут, о радовима на котларници на биомасу, као и о изградњи затвореног базена.

На овом састанку смо информисани о томе како тече изградња прилазне саобраћајнице, разговарали смо о радовима на канализационој мрежи у индустријској зони у Велеречи, чули смо о изградњи котларнице на биомасу, чиме смо јако задовољни јер ћемо бити међу првим општинама које се на тако један савремен начин снабдевају топлотном енергијом – рекао је председник Привредног савета, Драгољуб Вукадиновић, и додао – Разматрали смо неке друге актуелности које су везане за живот у нашем граду и о томе како да привучемо младе да остану у Горњем Милановцу и надамо се да ћемо у томе и успети. Ја сам заговорник тога да град чини симбиоза власти и привреде и ми заједнички морамо да радимо на томе да ова општина буде атрактивна за живот, како за нас привреднике, тако и за све грађане.

Једна од тема била је и опремање индустријске зоне у Срчанику, где је речено да ће у наредном периоду бити затворен саобраћај за теретњаке од Срчаника до Такова. Разговарало се још и о осликавању Цркве Свете Тројице, које је планирано да буде готово до краја ове године, као и о уређењу центра града.

Previous Грађевинска сезона у пуном јеку

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I