Eng

Es

It

Sp

Одржана седница Општинског већа

Одржана седница Општинског већа

У Великој сали органа општине Горњи Милановац одржана је тридесет друга седница Општинског већа општине Горњи Милановац. На дневном реду нашло се седам тачака.

Након усвајања Записника са претходне седнице, Општинско веће донело je Закључак о утврђивању предлога Одлуке о давању претходне сагласности за давање у закуп слободног простора Апотеке Горњи Милановац у јавној својини општине Горњи Милановац и упутило га Скупштини општине на разматрање и усвајање.

„Овом Одлуком председник општине добија овлашћење да формира Радно тело које ће координирати између инспектора Министарства здравља и општине Горњи Милановац. Овај предлог Одлуке ће бити на дневном реду наредне седнице Скупштине општине, након тога ће сва неопходна документација бити прослеђена Министарству здравља, које ће покренути сам поступак. Ми смо сачекали упутство Министарства здравља и у складу са њим начинили овај предлог Одлуке“, рекла је заменица председника општине Јадранка Достанић.

Такође, чланови Општинског већа усвојили су Закључак о прихватањупредлога Одлуке о измени Одлуке о радном времену угоститељских објеката и упутили га Скупштини општине на разматрање и усвајање. Према речима заменице председника општине, овом изменом Одлуке врши се усклађивање са Законом о прекршајима, јер прописане казне морају бити фиксне, а не у распону од-до, као што је то до сада био случај.

Једногласно је усвојено и Решење о давању сагласности на измене Програма пословања за 2017.годину са финансијским планом за 2017.годину Предшколске установе „Сунце“, Решење о давању сагласности на измене и допуне финансијског плана Основне школе „Десанка Максимовић“ и Решења о употреби средстава текуће буџетске резерве.

Previous Дом здравља обнавља возни парк

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I