Eng

Es

It

Sp

Олимпијски час

Олимпијски час

У основној школи „Момчило Настасијевић“ свечаним отварањем, одржан је „Олимпијски час“ у којем је учествовало преко 200 деце различитих узраста.

У име општине Горњи Милановац, присутне ђаке, организаторе и наставнике поздравила је Јадранка Достанић заменик председника Општине Горњи Милановац која је и уједно отворила „Олимпијски час“.

„Задовољство ми је што је Олимпијски комитет Србије изабрао Горњи Милановац као општину у којој ће се одржати „Олимпијски час“ и што ће наши најмлађи суграђани имати прилику да упознају нашег олимпијца Стевана Плетикосића.

Кроз данашње активности деца ће стећи корисна знања и вештине, научиће како да се се носе са победама, a и поразима поштујући правила фер плеја, развиће навике здравог живљења како би постали успешнији и задовољнији чланови друштва.

Најважније је да наша деца данас науче нешто ново о спорту и олимпијским вредностима, јер бити спортиста је нешто најлепше што можете да учините за себе, свој град и своју породицу.

У име општине Горњи Милановац, драги школарци, желим вам срећан завршетак школске године са жељом да својим успесима како на пољу спорта тако и у осталим сферама живота учините све нас још поноснијим.“

Previous 10. фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I