Eng

Es

It

Sp

Отварање Shop park-a 5. новембра

Отварање Shop park-a 5. новембра

Дејан Ковачевић Председник оптшине Горњи Милановац обишао је данас градилиште будућег Shop park-a. Приликом обиласка, Ковачевић је истакао да је задовољан због отварања оваквог објекта у граду, првенствено јер ће око 200 суграђана управо овде обезбедити себи радно место али и зато што ће Милановчани на располагању имати 23 продајна објекта, од којих су неки по први пут у Србији.

Ковачевић каже да је невероватна трансформација у овом делу града за само 6 месеци, од када је положен камен темељац за изградњу новог Shop park-a. До сада све тече одличном динамиком и према договору.

-Презадовољан сам што објекат овако изгледа али и што ће Милановац напокон добити Тржни центар великог капацитета, а посебно јер одређене радње које ће овде пословати, немају своје продајне објекте у широј околини. Баш због тога очекујемо и велики број купаца из целог Моравичког округа. Значајно је и да смо регулисали саобраћајницу, односно да смо урадили први део улице Мише Лазића, а чим груби радови око објекта буду готови урадићемо и други део улице, како је и договорено. Осим тога што ће бројни светски брендови стићи у Горњи Милановац, што је у овај простор уложено око 8 милиона евра, веома је битна и чињеница да ће око 200 наших суграђана добити посао управо овде у Shop park-у – истакао је Ковачевић.

Александар Пашић, менаџер маркетинга компаније „Bermilton properties“ каже да су сви локали издати, док је у последња 2-3 месеца интересовање било невероватно, доста упита је остало нереализовано због недостатка простора.

-Поносни смо што у Горњи Милановац, осим осталих долази највећи „Маxi“ објекат у овом крају, компанија Pepco управо овде отвара свој трећи објекат у Србији, затим велики бренд Sinsay, који је ће одговорити на потребе младих потрошача. Међу продајним објектима је Waikiki, који ће овде имати највећи простор у овом делу Србије. Микс закупаца је оно што овај Тржни центар чини веома атрактивним и верујем да ће велики број људи са стране наћи разлог да дође управо у Горњи Милановац – закључио је Пашић.

Previous Дејан Ковачевић добитник признања „Капетан Миша Анастасијевић“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I